Hardware / Software

Bricad-ware-cntntBij ons staat úw belang altijd centraal. Het advies bij de aanschaf van hardware en software is afgestemd op het doel waarvoor ú het wil gebruiken.
Bij de aankoop van een PC wordt, in een persoonlijk gesprek met u, beoordeeld welke samenstelling het beste past bij uw gebruik. Vervolgens wordt de PC, afgaande op uw wensen, door ons samengesteld, waarbij we uitsluitend gebruik maken van kwaliteitsonderdelen. Als de PC klaar is wordt deze aan een stel uitgebreide testen onderworpen. De PC wordt pas vrij gegeven als alle testen positief verlopen zijn.
Nadat de PC vrij gegeven is worden de afgesproken programma’s op het systeem geïnstalleerd. Als deze installatie goed verlopen is, wordt er een afspraak gemaakt om het apparaat bij u af te leveren en te installeren.

Installatie
Bij ons gekochte hard- en software wordt altijd op uw werkplek geïnstalleerd. Onze jarenlange ervaring staat borg voor een deskundige installatie en een systeem waarmee u direct aan de slag kunt.

Service 
Hard- en software wordt door ons geleverd met uitgebreide garantie. Maar vooral kunt u rekenen op onze service en expertise bij het snel oplossen van problemen
Heeft u problemen met het gebruik van uw printer, werkt een programma niet zoals het zou moeten of wilt u uw menu-programma aanpassen, maar u weet niet hoe dat moet ? Wij helpen u om uw probleem op te lossen. Dit doen we via het geven van adviezen of door zelf uw systeem/programma’s aan te passen.

Reparatie 
Ondanks dat wij uitsluitend gebruik maken van kwaliteitsonderdelen, kunnen we toch niet voorkomen dat er wel eens wat stuk gaat. Mocht dat gebeuren, dan hoeft u niet met de PC naar ons toe te komen. Indien mogelijk repareren wij de PC bij u thuis. Lukt dat niet, dan wordt de PC door ons opgehaald en weer bij u thuis afgeleverd. Hiervoor worden het eerste jaar geen extra kosten in rekening gebracht.

U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten :

– Specialistische hulp bij uw automatisering.
– Computertrainingen voor bedrijven en particulieren.
– Levering hardware & software.
– Reparatie en onderhoud alle merken PC’s.
– Installatie en onderhoud van div. netwerken.
– Maken van homepages.

Voor aanvraag informatie: info@bricad.nl